De selectie van een kandidaat door Mezquita & Associates

Wenst u zich kandidaat te stellen voor een van de opportuniteiten bij één van onze opdrachtgevers? Dit zijn de verschillende stappen in ons rekruteringsproces.

U reageert op een vacature of solliciteert spontaan? Volg dan deze link.

 • Onze Recruitment Officers analyseren eerst uw cv. Dit is onze “screening”-fase.

 • Na deze screening zijn drie situaties mogelijk:

  • Uw profiel komt niet overeen met de opdrachten die ons gewoonlijk worden toevertrouwd: wij laten u dit weten via e-mail.

  • Uw profiel stemt niet overeen met onze huidige vacatures, maar kan in de toekomst wel in aanmerking komen. Wij vragen u via e-mail een volledig sollicitatieformulier in te vullen. Wij bewaren uw gegevens in onze wervingsreserve.
  • Uw profiel stemt overeen met een van onze lopende opdrachten: wij vragen u een volledig sollicitatieformulier in te vullen en nemen ook contact op voor een eerste telefoongesprek. Na dit eerste telefonisch onderhoud met een Mezquita & Associates adviseur, zijn er twee mogelijkheden:

   • Uw profiel sluit niet aan bij onze vacature en u krijgt hierover een duidelijke verklaring van onze consultant.
   • Onze Recruitment Officer nodigt u uit voor een gesprek in de kantoren van Mezquita & Associates.

Zijn beide partijen overtuigd en beantwoordt onze vacature aan uw verwachtingen, dan stellen wij u aan de opdrachtgever voor.

Wordt de interesse van onze klant in uw kandidatuur bevestigd, dan organiseren wij een sollicitatiegesprek. Het kan zijn dat wij op vraag van de klant, u uitnodigen voor een assessment.
Na dit sollicitatiegesprek gaat Mezquita & Associates over tot een debriefing waarbij de indrukken van beide partijen worden geanalyseerd. Het is van het allergrootste belang dat klant en kandidaat dezelfde verwachtingen en hetzelfde enthousiasme delen. Afhankelijk van die analyse kunt u beslissen of u de procedure wenst voort te zetten.
In ieder geval en tijdens alle de fasen van het proces licht Mezquita & Associates u zo objectief en volledig mogelijk in over het verloop van de verschillende stappen.

Solliciteren

2011 © Mezquita - All rights reserved - Communication & Web by Header