Bedrijf

Sinds 1995 brengt Mezquita & Associates zijn knowhow aan de dag inzake de rekrutering en selectie van profielen in het middel en senior management. Aanvankelijk waren de medewerkers van Mezquita & Associates vooral gespecialiseerd in de rekrutering en search van kandidaten op het gebied van Human Resources, Verkoop/Marketing en Management, een activiteit die hen een stevige reputatie opleverde. Maar in werkelijkheid zijn deze medewerkers echte specialisten geworden in het vak van hun klanten en hebben ze opmerkelijke referenties tot stand weten te brengen op zeer concurrentiële markten en op de nichemarkten.

Het geheim van dit succes zit ‘m in het talent, de diversiteit en de betrokkenheid van elk van de 10 leden van het Mezquita & Associates team. De waarden Transparantie, Betrokkenheid, Integriteit en Respect vormen het cement van dit team enthousiastelingen dat elke dag weer alles in het werk stelt om in te spelen op de verwachtingen van de klanten.

Rekruteren is een uitdaging. Elke HR-directeur weet het: recruitment solutions moeten focussen op talent management om het verschil te maken in executive recruitment.

De headhunters van Mezquita & Associates leggen heel wat creativiteit aan de dag voor al uw executive search opdrachten naar Sales Managers/Directeurs, Marketing Managers/Directeurs, Operation Managers /Directors of andere managementfuncties.

2011 © Mezquita - All rights reserved - Communication & Web by Header